URIHO Svoja vrata ponovno je otvorio preuređeni dućan u Držićevoj

Prodavaonica je obnovljena od poda do krova, a prostor je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom. Ovdje možete pronaći ortopedska pomagala, radno-zaštitnu odjeću i obuću, asortiman za liječnike, medicinske sestre, za radnike, kuhare i konobare

Ove srijede posjetili smo preuređeni dućan ustanove URIHO na adresi Avenija Marina Držića 1, prodavaona P08, u kojoj možete pronaći široki asortiman ortopedskih pomagala te radno-zaštitnu odjeću i obuću.

- Nakon dvije i pol godine ponovno smo ušli u potpuno preuređeni prostor prodavaonice P08 u Držićevoj 1. Obnovljeno je sve od poda do krova, a prostor je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom. Sav asortiman proizvoda iz prodavaonice u Ilici preselili smo ovdje, dakle, ortopedska pomagala, radno - zaštitnu odjeću i obuću, asortiman za liječnike, medicinske sestre, za radnike, kuhare i konobare - rekla nam je Snježana Jajić, poslovođa ove prodavaonice koja je u ustanovi URIHO 37 godina.

- Izuzetno sam zadovoljan preuređenim prostorom, a radovi su financirani sredstvima Zavoda za vještačenje profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom i Grada Zagreba. Preuređeni prostor prodavaonice nastavak je na sve već obavljene radove ovdje u Držićevoj, kao i na Kajzerici koja je također nedavno obnovljena i gdje je sagrađeno novih 120 kvadratnih metara multifunkcionalnih prostora koji su na usluzi svim našim zaposlenicima i sportašima.

Tvorniki Duan Novo

Djelatnicima sa i bez invaliditeta želim ugodan rad u ovom preuređenom prostoru – rekao je Josip Držaić, ravnatelj ustanove URIHO, koja već 75 godina njeguje tradiciju, iskustvo i kvalitetu nadaleko poznatu u Lijepoj našoj, ali i izvan njenih granica.

Svakako posjetite ovu prodavaonicu i pronađite nešto za sebe jer tako čuvate radna mjesta osoba s invaliditetom.

Tekst: Anita Blažinović

Duan Tvorniki
04.06.2021