URIHO Svečano obilježavanje 75. rođendana ustanove URIHO i Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Svečano obilježavanje Dana i 75. rođendana ustanove URIHO i Međunarodnog dana osoba s invaliditetom će se održati 2. prosinca 2021. na lokaciji novouređenih prostorija u Aveniji Dubrovnik 5, u Novom Zagrebu

Obilježavanje započinje u 10:00 sati online okruglim stolom s temom 'Održivost zapošljavanja osoba s invaliditetom u doba pandemije', koji će se moći pratiti na Facebook stranici ustanove URIHO, a svi zainteresirani mogu se priključiti putem ove poveznice.

Sudionici okruglog stola su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar za profesionalnu rehabilitaciju Zagreb, Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom te ustanova URIHO.

Svečanost se nastavlja dodjelom povelja i priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama i to od 11:30 sati, a ovogodišnji laureati su: Mirjana Juriša - bivša dugogodišnja članica Upravnog vijeća Ustanove, Gordan Jandroković - predsjednik Hrvatskog sabora, Mirka Jozić - bivša dugogodišnja predsjednica Upravnog vijeća Ustanove, Katarina Radat - bivša članica Upravnog vijeća Ustanove, Ratko Kovačić - predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Vesna Ivetić - umirovljena djelatnica URIHO-a, Sandra Čirkinagić, zaposlenica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te tvrtka Kaufland Hrvatska.

U svečanom dijelu povelje i priznanja bit će uručene i zaslužnim sportašima i to za izniman doprinos te zasluge za razvoj i promicanje sporta osoba s invaliditetom. Povelje i priznanja dodjeljuje Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom.

Program se nastavlja obilaskom novouređenih prostorija na Kajzerici te završava u 13:30 sati.

Svečano obilježavanje će se održati uz provođenje svih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i HZJZ-a, uz obvezno predočenje EU COVID digitalne potvrde odnosno drugog odgovarajućeg dokaza svih sudionika.

 

A.G.

Tokio Prijem Uriho5
30.11.2021