URIHO Nova CHIC & STYLISH kolekcija u Areni Zagreb

Prema svim najavama i pokazateljima, GAST 2024. bit će najveći hrvatski nacionalni gastro događaj u ovom dijelu Europe koji će na jednom mjestu okupiti do sada najveći broj izlagača i posjetitelja

Arena Zagreb ovog će vikenda biti domaćin najvećeg gastro događanja u ovom dijelu Europe. Naime, od petka 23. do nedjelje 25. veljače posjetitelji će na GAST sajmu moći pogledati mnoštvo prezentacija, radionica, ali i degustirati različite proizvode.

Ustanova URIHO predstavlja se novom CHIC & STYLISH kolekcijom za ugostiteljstvo. Moderna i funkcionalna odjeća nastala je kao plod suradnje domaćih dizajnera i studenata te savršeno spaja stil i udobnost. Inovativne proizvode ustanova izrađuje od visokokvalitetnih tkanina renomiranih proizvođača, a za veće narudžbe nudi personalizaciju proizvoda u obliku tiska ili strojnog veza.

Osim radne odjeće, URIHO će na sajmu predstaviti i ponudu restorana ‘Sunce’, prvog inkluzivnog restorana na ovim prostorima čije se gastronomske ponude ne bi posramili ni vrhunski kuhari. Ponuda restorana u ovom se trenutku temelji na pripremi ‘gableca’ za radnike ustanove, ali i na organizaciji različitih evenata i cateringa.

Sajam će kroz tri dana postati centralno mjesto okupljanja ciljane publike, poput proizvođača hrane, pića, ugostiteljske opreme, vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, food managera i vlasnika ugostiteljskih objekata, kao i kreatora gospodarskih politika te donositelja političkih odluka.

Newsletter Gast Web
22.02.2024