Poziv na besplatne novinarske radionice

Želite li unaprijediti svoje novinarske vještine, istražiti najnovije trendove u novinarstvu ili se upoznati s suvremenim alatima i tehnologijama, Ustanova URIHO vas poziva da se prijavite na besplatne novinarske radionice

Prva radionica u trajanju od dva školska sata održat će se krajem svibnja u ustanovi URIHO, a vodit će je Gordana Vilović, redovita profesorica etike novinarstva na Fakultetu političkih znanosti.

URIHO-ve interaktivne radionice osmišljene su kako bi vam pružile priliku da ovladate tehnikama pisanja privlačnih novinarskih tekstova te razmjenjujete ideje i iskustva s kolegama novinarima.

Radionice će obuhvatiti različite teme, uključujući istraživačko novinarstvo, novinarsku etiku, pisanje za online medije i još mnogo toga, a osim osoba s invaliditetom, dobrodošli su i svi ostali željni novih znanja i iskustava. 

Prijave za besplatne novinarske radionice za osobe s invaliditetom traju do 27. svibnja, a možete se predbilježiti na mail agospocic@uriho.hr ili na broj telefona 01/644-4491.

Najkreativniji polaznici imat će prilike svoje prve tekstove objaviti na In-portalu, središnjem mediju za informiranje osoba s invaliditetom.

Novinarske Radionice Smanjena
09.05.2024