PIKADO KLUB INVALIDA ‘URIHO’ Izabran novi predsjednik nakon prerane smrti Emila Ajzerlea

Gradski ured za opću upravu donio je 5. veljače 2021. Rješenje kojim je odobren upis promjena osoba ovlaštenih za zastupanje i imenovanje likvidatora udruge pod nazivom Pikado kluba invalida ‘URIHO’

Nakon prerane smrti predsjednika Pikado kluba invalida ‘URIHO’ Emila Ajzerlea, dana 5. veljače 2021. održana je Izborna skupština Kluba na kojoj je Zoran Mihajlović izabran za predsjednika, Jadranka Blagus za dopredsjednicu, a Gordana Semper za tajnicu. Uz njih, izabrani su i članovi Predsjedništva, Nadzornog odbora te je imenovan novi likvidator – Zoran Mihajlović.

Gradski ured za opću upravu donio je 5. veljače 2021. Rješenje kojim je odobren upis promjena osoba ovlaštenih za zastupanje i imenovanje likvidatora udruge pod nazivom Pikado kluba invalida ‘URIHO’ sa sjedištem u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 5, u Registar udruga Republike Hrvatske.

Prisjetimo se, bivši predsjednik Ajzerle preminuo je u prosincu prošle godine. U Ustanovi za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom ‘URIHO’ Zagreb obnašao je funkcije rukovoditelja Proizvodne jedinice Obrada metala i keramike, predsjednika Pikado kluba invalida ‘URIHO’ te dopredsjednika Sportskog društva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

Uriho Pikado1
09.03.2021