Ekskluzivni promotivni popust povodom Međunarodnog dana sestrinstva

Osim na radnu odjeću, popust se odnosi i na medicinsku obuću, a može se iskoristiti u nedjelju i ponedjeljak na našim prodajnim mjestima ili putem web shopa

Kao vodeća zaštitna radionica na području RH u proizvodnji radno zaštitne odjeće, ustanova URIHO povodom Međunarodnog dana sestrinstva nudi svojim vjernim kupcima popust od 15 % na sav asortiman za liječnike i medicinske sestre.

U nedjelju, 12. svibnja popust se može iskoristiti putem web shopa na sljedećem linku: Kupi – ostvari popust, te unosom promotivnog koda: F9JQH959.

Osim u internet trgovini, promotivni popust na radnu odjeću i obuću za medicinsko osoblje u ponedjeljak, 13. svibnja bit će moguće ostvariti na našim prodajnim mjestima u gradu Zagrebu i to u Držićevoj 1 i Derenčinovoj 25. 

Inače, ustanova URIHO sinonim je za vrhunsku kvalitetu i udobnost, a kada je u pitanju radna odjeća i obuća, naši dućani ne predstavljaju samo prodajna mjesta, već i destinaciju za sve one koji cijene moderni dizajn te najviše standarde u proizvodnji.

Osim radne odjeće za medicinsko osoblje, ustanova nudi široki spektar radne odjeće i obuće prilagođene različitim industrijama i profesijama. Bez obzira radi li se o zdravstvu, uslužnom ili građevinskom sektoru, kod nas ćete pronaći idealno rješenje za svoje potrebe.

Međunarodni dan sestrinstva ili Međunarodni dan medicinskih sestara i medicinskih tehničara obilježava se diljem svijeta 12. svibnja na datum rođenja Florence Nightingale, medicinske sestre koja se istaknula svojim radom i brigom za ranjenike u Krimskom ratu.

Potaknuta svojim iskustvima iz rata, ali i sviješću o važnosti pružanja pomoći ranjenicima te nužnoj edukaciji zdravstvenih djelatnika, osnovala je sestrinsku školu u bolnici St. Thomas u Londonu i time utemeljila moderno sestrinstvo.

URIHO se pridružuje globalnom obilježavanju, a u znak dubokog poštovanja prema ovoj zahtjevnoj profesiji, nudi ekskluzivni promotivni popust na svoje proizvode. Iskoristite ovu priliku da sebi ili svojim kolegama priuštite kvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama.

Kupon Za Popust 15 New Za Portal 2048x1276
10.05.2024