USTANOVA URIHO Reviju radne odjeće za zdravstveno osoblje nosit će i osobe s invaliditetom

Ustanova URIHO održat će reviju radne odjeće kreirane za zdravstveno osoblje koja će se održati u utorak, 25. travnja s početkom u 12 sati u prostorijama URIHO-vog restorana na adresi Avenija Marina Držića 1 u Zagrebu

Ustanova URIHO osmislila je za radnike u zdravstvu nove, funkcionalne odjevne predmete prilagođene potrebama struke i modernog vremena. Udobnu i praktičnu radnu odjeću predstavit će bolnicama, poliklinikama, domovima za starije i domovima zdravlja, a sve modele nositi će URIHO-vi radnici i radnice.

URIHO-v odjel za dizajn i razvoj proizvoda osmislio je tri vrste modela: slim fit, regular fit i comfort fit radnu odjeću. Slim fit modeli su strukirani, namijenjeni su osobama vitke građe te prate liniju tijela. Regular fit modeli odgovaraju većini tipova tjelesne građe jer su ležernijeg kroja, dok je comfort fit radna odjeća namijenjena osobama koje ne žele isticati tjelesnu građu. Zbog ležernog kroja često dolaze u unisex izdanju pa tako isti model mogu nositi žene i muškarci.

Ustanova URIHO broji već 77 godina neprekinute tradicije u proizvodnji visoko kvalitetne radno-zaštitne odjeće i obuće, proizvoda od tiska, kartonaže, kožne galanterije, keramike, metala i ortopedije. Zapošljava 465 radnika i radnica od čega oko 300 čine osobe s invaliditetom.

Ustanova URIHO je najveća i najrazvijenija zaštitna radionica na području Hrvatske sa socijalno osviještenom misijom profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja populacije osoba s invaliditetom.

 

In Portal

Modeli Radne Odjee
17.04.2023