PERSONALIZIRANE DEKICE Posebna kolekcija za klince i klinceze u URIHO-vim dućanima

Nova kolekcija za djecu odiše kreativnošću i inovativnošću budući da postoji mogućnost izrade personaliziranih dekica, a od narudžbe do isporuke personaliziranih artikala čeka se do tri radna dana

Ustanova URIHO ovih je dana na tržište plasirala inovativnu kolekciju za najmlađe u sklopu koje kupci mogu nabaviti personalizirane termo dekice za najmlađe, jastučiće, lutkice ili sloniće za  igru. Program za najmlađe može se nabaviti u URIHO-vom dućanu u Gajevoj 4 u Zagrebu.

- Najnoviji asortiman za djecu kojeg mi od milja zovemo kolekcija za klince i klinceze upravo je plasirana na tržište - govori nam URIHO-va dizajnerica Irena Rački, ujedno i idejna začetnica kolekcije. Napravljena je u suradnji s instruktoricama Radnog centra, a ukoliko kupci žele da na termo dekici za najmlađe piše ime djeteta, takav artikl potrebno je pričekati do tri radna dana.

Ideja za kolekciju nastala je uslijed brojnih upita kupaca, a realizirana je u kratkom roku budući da je u izradi sudjelovalo nekoliko odjela unutar ustanove.

Ove limitirane, kreativne i tematske kolekcije nastaju u URIHO-vom Radnom centru Službe za rehabilitaciju gdje rade osobe s invaliditetom. Osim njih, u izradi dekica i igračaka pomažu i radne instruktorice koje naglašavaju kako je svaki proizvod ručno izrađeni unikat.

Za sad se URIHO-voj ponudi nalaze dekice dimenzija 90 cm x 90 cm izrađene od 100% pamuka s termo izolacijom, jastučići u obliku zvjezdica, srčeka, slonića ili lutkice za igru.

- Želite li personaliziranu dekicu s imenom djeteta, možete je naručiti u našem dućanu u Gajevoj ulici 4 i za par dana je podići u istome dućanu. Dekice s taktilnim, stiliziranim oblicima bez imena djeteta možete kupiti po cijeni od 229 kuna, a personalizirane po cijeni od 289 kuna. Svi jastučići su po cijeni od 49 kuna, a lutkice 'Spavalice' po cijeni od 70 kuna - poručuju iz ustanove.

Inače, URIHO je vodeća institucija u Republici Hrvatskoj u profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom. Može se pohvaliti tradicijom dugom 75 godina tijekom kojih su svoje pravo na rad ostvarile tisuće osoba s invaliditetom. Svoje mjesto pod suncem u ovoj zagrebačkoj zaštitnoj radionici osobe s invaliditetom pronalaze i danas kreirajući nove projekte i proizvode pridonoseći tako cjelokupnom društvu u napretku i razvoju.

 

In Portal

Dekica
10.11.2021