Michael Winger: Iskustvo čovjeka

galerija SUNCE Zagreb

Poziva Vas u četvrtak, 27. travnja u 18:30 na otvorenje

izložbu fotografija

Iskustvo čovjeka, Michael Winger 

Michael Winger

Michael Winger Foto

Započeo svoju karijeru kao fotograf u Američkim Zračnim Snagama 1967. Nakon što je radio za Eastman Kodak 11 godina kao profesionalac fotograf, započeo je svoju vlastitu tvrtku na području inovacija, strateškom planiranju i upravljanju promjenama. Godine 2004, obnovio je svoje interese za pisanjem i fotografijom, te je objavio tri knjige: Imperativ inovacije; Prijateljstvo, zajedništvo i transformacija i Putovanje u uspon.

Michaelove fotografije su oduševile ljude širom svijeta. Njegove fotografije su dale život slikama u rasponu od prirode, krajolika, gradova i ljudi. Proputovao je više od 45 zemalja na 5 kontinenata i živio u 6 zemalja: Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Čileu, Hrvatskoj, Španjolskoj i Portugalu.

“Želim da moje slike i pisanje istraži bogatstvo našeg stvaranja i podvlačim da smo jedan narod koji nastanjuje ovaj globalni dom. Mi imamo odgovornost donijeti ljepotu u naš svijet, poštivati naš okoliš i očuvati ljudsko dostojanstvo i sigurnost naših staništa. Čovječanstvo se mora uspeti, sa svojim inherentnim jedinstvom u različitostima prema svojoj duhovnoj sudbini i preuzeti odgovornost razvoja svih naroda i trajnu zaštitu našeg okoliša.”

Kontakt: e-mail: michael@newdirections-na.com

Izložba ostaje otvorena do 19. svibnja 2017.

27.04.2017