URIHO Zagreb - ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Kontaktni centar
4 in Zagreb
URIHO Zagreb > S-chool školska odjeća i obuća URIHO

S-CHOOL / ŠKOLSKA ODJEĆA I OBUĆA URIHO

Budi cool furaj S-chool

Novost u ponudi ustanove URIHO. U suradnji s Gradom Zagrebom URIHO je pokrenuo projekt uvođenja školskih uniformi. Rezultat je to postignutog dogovora s učenicima i profesorima, dizajnerima i stručnjacima iz URIHO-ve proizvodnje.

Zaključak je da školsku odjeću čine dvije polo majice kratkih rukava, jedna majica dugih rukava, jedna jakna s kapuljačom tzv. hoodica i papuče/tenisice.
Uniforme koje su već isporučene na području grada Zagreba i okolice odlično su prihvaćene. Djeca su zadovoljna, a neka od njih odjeću nose i kod kuće.

Školske uniforme

Kako bi učenici imali mogućnost kupnje dodatne školske odjeće, ustanova uskoro otvara i dućan u Držićevoj 1, specijaliziran za školske uniforme gdje će svi zainteresirani moći isprobati majice, jakne s kapuljačom i papuče.

Uvođenjem školskih uniformi u učionice, Grad Zagreb potiče zajedništvo i osjećaj pripadnosti kod djece, osobama s invaliditetom koji te uniforme šivaju omogućava pravo na rad, a roditeljima umanjuje osjećaj stresa kod jutarnjeg spremanja u školu.
Djeca su više usmjerena na školske zadatke, manje na svoju i tuđu odjeću, smanjuju se socijalne razlike promiče ravnopravnost.

Budi COOL, furaj S-CHOOL
Školsku odjeću čine dvije polo majice kratkih rukava, jedna majica dugih rukava, jedna jakna s kapuljačom tzv. hoodica i papuče/tenisice.
Uvođenjem školskih uniformi u učionice potiče se zajedništvo i osjećaj pripadnosti kod djece, osobama s invaliditetom koji te uniforme šivaju omogućava pravo na rad, a roditeljima umanjuje osjećaj stresa kod jutarnjeg spremanja u školu.

  • S-chool školska odjeća i obuća URIHO

Držićeva 1, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: PON-PET 08-20 h  SUB 08 -13 h
tel: 01 618 41 97    e-mail: uriho-p09@uriho.hr

Hrvatski HR English EN Deutsch DE
Facebook
Skip to content