Korištenje kolačića

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Stranica www.uriho.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi Vaš posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji i funkcionalniji.

Da bi kolačiće mogli koristiti sukladno UREDBI (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Općoj uredbi o zaštiti podataka), Zakonu o provedbi Opće uredbe, Zakonu o elektroničkim komunikacijama, treba nam vaša privola.

Pregledavanjem i korištenjem ove internetske stranice pristajete na našu uporabu kolačića.

ŠTO JE KOLAČIĆ?

Kolačić (Cookie) je mali skup informacija koje internetska stranica šalje u obliku datoteke koja se sprema se na vaše računalo, mobilni uređaj ili tablet. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za određenu internetsku stranicu, kao npr. preferirani jezik, kako bi sljedeći put prilikom posjeta istoj stranici, internet preglednik poslao natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici te omogućili da se prikažu informacije prilagođene Vašim potrebama.

UPRAVLJANJE KOLAČIĆIMA

Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati pomoću postavki web preglednika kojim se koristite.

U postavkama web preglednika možete promijeniti hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odbiti ili odobriti, hoće li se spremljeni kolačići automatski brisati pri zatvaranju internet preglednika i slično.

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

Stranica URIHO-a koristi neke od kolačića koji služe kao privremeno spremište korisničke oznake browsera dok traje pregledavanje stranice uriho.hr, a služe kako bi korisnici imali zapamćene kredencijske podatke i nakon što napuste stranicu pa se opet vrate na nju:

PHPSSID
__atvus
__atvuc

Korištenjem internetskih stranica www.uriho.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.