URIHO Zagreb - ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
18 in Zagreb
URIHO Zagreb > Vijesti > Izložbe galerija SUNCE > ZAPREŠIĆU U ČAST 2014.

ZAPREŠIĆU U ČAST 2014.

Objavljuje: Uriho Zagreb
Kategorija: Izložbe galerija SUNCE

Izložba likovnih radova u Galeriji Sunce, URIHO-Zagreb, listopad 2014.

i

10. humanitarna aukcija, Srednja škola Ban Josip Jelačić, Zaprešić, prosinac 2014.

U povodu obilježavanja  Dana Grada Zaprešića renomirana zagrebačka galerija Sunce i ove godine predstavlja izložbu radova zaprešićkih umjetnika i prijatelja Grada Zaprešića pod nazivnom “Zaprešiću u čast 2014”.
 

Izložena i opremljena likovna djela donirana su Klubu Zaprešićana “Zapreščan” ili su nastala na tradicionalnoj zaprešićkoj likovnoj koloniji, održanoj u lipnju ove godine u prostorijama Kluba Zaprešićana “Zapreščan”.

Djela su izradili i za aukciju darovali slijedeći autori:

Slavko Blažanović, Slavko Blažeković Kilaća, Franjo Feldi, Snježana Filipčić, Milan Horvat Hlebinski, Drago Jančić, Oskar Jeromela, Juraj Jonke, Željko Karaula, Alen Kasumović, Stjepan Katić, Biserka Keretić, Ivan Keretić, Marijan Mikuljan, Dragutin Perički, Koraljka Rajn, Mladen Rajn, Lahorka Rožić, Zlatko Skledar, Milivoj Svoboda, Darko Škoda, Božidar Škofač, Ksenija Talijančić, Ivana Tomić, Tomislav Tomić, Karolina Utović, Anta Žaja


Izložena djela mogu se pogledati od 9. listopada do 3. studenoga u galeriji Sunce, a potom će biti ponuđena na prodaju na 10. jubilarnoj zaprešićkoj humanitarnoj aukciji u mjesecu prosincu u prostoru Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Novac od prodanih djela, kao i svake godine, namijenjen je našim najpotrebitijim sugrađanima.

Organizator događanja je Klub Zaprešićana “Zapreščan i ustanova URIHO, a pokrovitelj Grad Zaprešić i gradonačelnik Željko Turk.

Od srca zahvaljujemo svima koji su na različite načine doprinijeli da se ova tradicionalna umjetničko-humanitarna manifestacija i ove godine održi.

Hrvatski HR English EN Deutsch DE
Skip to content