URIHO Zagreb - ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
16 in Zagreb
URIHO Zagreb > Vijesti > URIHO najnovije vijesti > URIHO: Na manifestaciji Projekt Ilica Q’art 2020.

URIHO: Na manifestaciji Projekt Ilica Q’art 2020.

Objavljuje: Uriho Zagreb
Kategorija: URIHO najnovije vijesti

Na manifestaciji Projekt Ilica: Q’art 2020. predstavljen brend ‘Volim Zagreb’, simbol ljubavi prema gradu  humanitarnog je karaktera

Osim što smo ostvarili veliku promociju naše ustanove prezentirajući građanima mnoštvo inovativnih URIHO-vih projekata koje izrađuju osobe s invaliditetom, kroz projekt ‘Volim Zagreb’ pokazali smo građanima kako brinemo i za dobrobit šire društvene zajednice, istaknula je dizajnerica Irena Rački

U nedjelju, 07. lipnja 2020. pod nazivom Potresno dobar tulum u Q’Artu održan je Projekt Ilica na kojem su sudjelovali mnogi obrtnici, umjetnici, institucije i slično. Jedan od najposjećenijih i atraktivnijih programa bio je onaj glumaca kazališta Gavella.

-Organizatorice Projekta Ilica kontaktirale su URIHO za sudjelovanje i prodaju URIHO-vih proizvoda s naglaskom na projekt ‘Volim Zagreb’ u sklopu kojeg sam sa svojim timom dizajnirala majice sa simbolima ljubavi prema gradu i datumom potresa – kazala je dizajnerica Irena Rački.

-Osim što smo ostvarili veliku promociju naše ustanove prezentirajući građanima mnoštvo inovativnih URIHO-vih projekata koje izrađuju osobe s invaliditetom, kroz projekt ‘Volim Zagreb’ pokazali smo građanima kako brinemo i za dobrobit šire društvene zajednice – istaknula je Rački.

-Bilo je to ujedno i jedno lijepo nedjeljno druženje URIHO-vog tima koji je nesebično odradio dan ispunjen s puno pozitivne energije i ogromne ljubavi prema našem Zagrebu.

Uz majice ‘Volim Zagreb’, izložili smo suvenirski program Purger i Purgerica, maske i vizire.

Odaziv građana bio je velik. Osim građana projekt Volim Zagreb podržali su glumci kazališta Gavella; Janko Rakoš, Dijana Vidušin, Martina Čvek, Igor Kovač i Amar Bukvić.

-Zahvaljujem svima koji su do sada podržali naš projekt te pozivam sve ostale da se pridruže akciji ‘Volim Zagreb’ jer kupnjom majice doniraju petnaest kuna za obnovu grada i podupiru rad osoba s invaliditetom – zaključila je kreativna čarobnica Irena Rački.

 

Anita Blažinović

Video sa projekta Ilica QVART 2020 pogledajte ovdje

Hrvatski HR English EN Deutsch DE
Skip to content