URIHO Zagreb - ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
20 in Zagreb
URIHO Zagreb > Vijesti > URIHO najnovije vijesti > GROWING UP: Ustanova URIHO predstavila raskošan asortiman na Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje

GROWING UP: Ustanova URIHO predstavila raskošan asortiman na Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje

Objavljuje: Uriho Zagreb
Kategorija: URIHO najnovije vijesti

Među mnoštvom proizvoda koje ova Ustanova plasira na tržište, ovoga puta dominirala  je školska odjeća i obuća S-chool jer je zbilja cool, modernog je dizajna, šivana od najkvalitetnijih materijala i kao stvorena je da bi se u njoj petice skupljale, a spretne noge u papučama s lakoćom po školi trčale

Uoči početka nove školske godine, na Zagrebačkom velesajmu od 6. do 8. rujna održan je drugi  GROWING UP – Sajam radosti bez granica za djecu i roditelje. Drugi Sajam privukao je dvostruko više izlagača nego prethodni, a svoj asortiman prvi je put  predstavila i Ustanova URIHO.

Sajam je otvorila zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić.

– Djeca su budućnost, a naša je zadaća da njihovo odrastanje bude i ostane zdravo. Podsjećam još jednom kako je upravo ljubav temeljni i osnovni pedagoški aksiom. Svojom bogatom i raznolikom ponudom, Sajam je idealno mjesto za druženje kako djece tako i roditelja, na kojem će obje skupine imati prilike obogatiti svoje znanje, vještine i umijeća – istaknula je zamjenica Majić.

Direktorica Velesajma Dina Tomšić kazala je kako ovakav sajam nije samo od gospodarskog već i društvenog značaja, te ima za cilj pružiti nove uvide i potporu zdravom odrastanju naše djece.

Tijekom tri dana posjetitelje je, uz nastupe poznatih pjevači i youtubera, dočekao i bogat program kreativnih radionica, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina. Tu su i Knjižnice Grada Zagreba, UNICEF te Hrvatski školski muzej.

Cilj Sajma, na kojem izlaže 43 izlagača iz pet zemalja (Hrvatska, Mađarska, Poljska, SAD i Slovačka), bio je okupiti stručnjake i izlagače koji prate djecu od rođenja pa do izlaska iz školskih klupa.

Otvorenju je prisustvovala i izaslanica predsjednice RH Renata Margaretić Urlić, zastupnik u Hrvatskom saboru Stjepan Čuraj te predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.

Kao što rekosmo na početku, svoje mjesto na Sajmu našao je i štand Ustanove URIHO  i predstavio asortiman koji su izradile osobe s invaliditetom. Među mnoštvom proizvoda koje ova Ustanova plasira na tržište, ovoga puta dominirala  je  školska odjeća i obuća S-chool jer je zbilja cool, modernog je dizajna, šivana od najkvalitetnijih materijala i kao stvorena je da bi se u njoj petice skupljale, a spretne noge u papučama s lakoćom po školi trčale. 

Asortiman brenda S-chool roditelji mogu kupiti u Držićevoj 1 u dućanu školske odjeće i obuće.

Ustanova URIHO se ove godine prvi put predstavlja svojim asortimanom personalizirane školske odjeće i obuće, papučama za vrtiće u više boja i nekim potpuno novim artiklima, poput kišnih kabanica za osnovnoškolce, kišobrana, torbi za papuče i slično.  Na štandu možete pronaći i Purgera i Purgericu, također prepoznatljiv brend Ustanove, koji je otisnut na šalice, zdjele, blokiće, kemijske olovke i majice, a mislili  smo i na najmlađe purgere pa je brend otisnut na bodije i podbratke – kazali su nam Mario Živolić i Katica Horvatić iz Odjela prodaje Ustanove URIHO.

Pokrovitelji Sajma bili su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstvo unutarnjih poslova.

Anita Blažinović

Hrvatski HR English EN Deutsch DE
Skip to content